info@autopoetsspullen.nl

Wat is een goede leer conditioner voor je auto?

Leer vraagt net even iets meer aandacht dan andere soorten bekleding, en dit geldt ook voor het leder in het interieur van de auto. Leer reinig je het beste met een leerreiniger. Maar na het reinigen is het extra gevoelig voor uitdroging, barstjes en andere beschadigingen.

Om dit tegen te gaan gebruik je een leer conditioner om het leer te voeden en beschermen na het reinigen.

Wat precies een goede leer conditioner is hangt voor een groot gedeelte af van je persoonlijke voorkeur. Daarom hebben we er een aantal uiteenlopende opties bij gepakt die het beste worden gewaardeerd door onze klanten:

Onze top 3 in het kort

Autoglym Leather Care Balm BS

Leer conditioner en beschermer met een natuurlijke finish. Voegt de juiste hoeveelheid olie toe aan het leer.

Autoglym Leather Care Balm 500ml | €19,95

Turtle Wax GL Luxe Leather 500ml

Reinigt, beschermt en voedt in één. Herstelt de natuurlijke zachtheid en verwijdert ingetrokken vuil. 

Turtle Wax Luxe Leather 500ml | €13,95

Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner 400ML-1

Alles-in-één oplossing voor het reinigen, voeden en beschermen van leer.

Meguiar’s Leather Cleaner & Conditioner 400ml | €18,95

Deze lijst is samengesteld op basis van onze eigen ervaringen, verkoopcijfers van ons assortiment en de mening van klanten.

1. Autoglym Leather Care Balm 500ml

Leer conditioner en beschermer met een natuurlijke finish.

De Leather Care Balm van Autoglym is onze meest verkochte leerconditioner. Dit product werkt als aanvulling op een leerreiniger en kan na het reinigen worden aangebracht. Tijdens het aanbrengen wordt het leer beschermd en voorzien van de juiste hoeveelheid olie.

Leather Care Balm geeft een natuurlijke matte finish, het leer gaat er dus niet van glimmen. Ook laat het geen vettige of kleverige resten achter, wat bij andere conditioners nog weleens een probleem kan zijn.

Eenvoudig aan te brengen met een applicator of een microvezeldoek. Kan vervolgens worden afgenomen met een schone microvezeldoek.

Op de productpagina ontdek je meer over deze leer conditioner.

2. Turtle Wax Luxe Leather 500ml

Reinigt, beschermt en voedt in één. Herstelt de natuurlijke zachtheid en verwijdert ingetrokken vuil.

Turtle Wax Luxe Leather is een alles-in-één oplossing voor het reinigen, voeden en beschermen van het leer in je auto. Je hebt dus niet nog een los product nodig om het leer eerst mee te reinigen.

Luxe Leather geeft een natuurlijke afwerking en bestaat uit een niet-vette formule (welke niet druipt). Met zijn vernieuwde formule brengt het niet alleen de natuurlijke zachtheid van het leder terug, maar biedt het ook meteen bescherming tegen slijtage, barstjes en UV-straling.

Turtle Wax GL Luxe Leather 500ml 3

Op de productpagina ontdek je meer over deze leer conditioner.

3. Meguiar’s Leather Cleaner & Conditioner 400ml

Alles-in-één oplossing voor het reinigen, voeden en beschermen van leer.

Ook de Leather Cleaner & Conditioner van Meguiar’s biedt een reinigende, voedende en beschermende functie. Hierdoor heb je ook bij deze leer conditioner niet nog een losse leerreiniger nodig.

Met deze Cleaner & Conditioner verwijder je zonder moeite viezigheid van het leer en neem je de grauwe waas weg die naar verloop van tijd kan ontstaan. De aanwezige aloë vera voedt vervolgens het leer en zorgt voor het behoud van soepelheid.

De conditioner beschermt vervolgens voor langere tijd tegen veroudering en verkleuring. Bovendien laat het geen witte waas achter na het aanbrengen.

Gold Class Rich Leather Cleaner & Conditioner 400ML-2

Op de productpagina ontdek je meer over deze leer conditioner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in