info@autopoetsspullen.nl

Over ons

Hoogwaardige autoverzorging zonder al te veel gedoe: Dat is waar Autopoetsspullen.nl voor staat. Ik ben Jeffrey en een tijdje geleden begon ik met een simpele missie: het leveren van premium autopoetsproducten die je auto niet alleen op de juiste manier beschermen en mooier maken, maar ook precies passen bij je verwachtingen. Want hoewel een grote passie voor (het poetsen van) auto’s natuurlijk nooit verkeerd is, hoeft het mooi houden van je auto zeker niet altijd een lastige en tijdrovende klus te zijn. Ons assortiment is er daarom voor de echte autoliefhebber die er het liefste het hele weekend voor uittrekt, maar ook voor de ‘normale’ automobilist die zijn of haar auto van tijd tot tijd nog nét even iets meer aandacht wil geven.

Ruim, maar overzichtelijk

Meguiars Ultimate Wash en Wax 473ml 2 Van luxe autoshampoos en krachtige velgenreinigers, tot polijstmiddelen en sterke autowaxen in allerlei soorten en maten: Je vindt hier van alles wat je nodig hebt om jouw auto te laten stralen als nooit tevoren. Tegelijkertijd vinden wij ook dat het allemaal wel overzichtelijk moet blijven. Urenlang scrollen langs flesjes, sponzen en droogdoeken is af en toe best leuk om te doen, maar uit ervaring weten we dat een te ruim assortiment het maken van een keuze er zeker niet altijd makkelijker op maakt. Door een ruim, maar overzichtelijk aanbod te combineren met eerlijke en uitgebreide productinformatie, vind je hopelijk precies waar je voor kwam, en dat zonder er onnodig lang naar op zoek te zijn.

Bewezen merken, maar met een kritische blik

In onze shop vind je vooral producten van verschillende gewaardeerde merken, zoals onder andere Meguiar’s, Autoglym, Turtle Wax en meer. Merken die zich al jarenlang bewijzen in de markt van autoverzorging. Geen (namaak) producten uit China, maar producten afkomstig van fabrikanten uit onder andere Duitsland, de Verenigde Staten en Engeland (geleverd vanuit ons eigen magazijn in Nederland). Wij vinden het belangrijk dat de producten hun werk doen en inmiddels hun naam hebben waargemaakt. Maar naar onze mening hoort hier soms ook een kritische blik bij. Want een merk met alleen maar succesproducten bestaat eigenlijk niet. In plaats van het volledige assortiment van een fabrikant in te kopen, wordt er daarom voorafgaand eerst onderzoek gedaan naar hoe het product bekend staat, of wordt deze bij twijfel uitgetest. Producten die niet voldoen aan de verwachtingen komen niet in de webwinkel terecht, ongeacht het merk. Hierdoor blijft het assortiment overzichtelijk en kunnen wij voor de volle 100% achter de producten staan die wél de shop hebben gehaald.

We helpen jou en je auto graag (schoon) op weg

Bij het wassen en poetsen van je auto komt tegenwoordig meer kijken dan alleen een emmer en een spons. Voor ieder autopoetsprobleem is inmiddels wel een product te vinden. Maar al die producten kunnen soms voor wel voor de nodige vragen zorgen. Daarom vind je hier niet zomaar een aantal poetsproducten, maar deel ik ook mijn expertise door middel van tips, vergelijkingen en uitgebreide stappenplannen die je helpen om de beste resultaten te bereiken.

Hulp en advies

Dus of je nu bekend staat als een doorgewinterde professional en precies weet waar je naar op zoek bent, of juist graag zou willen weten hoe jij je auto af en toe net even iets meer in het zonnetje zet; Bij Autopoetsspullen.nl vind je een aantal van de beste producten, service en advies. Neem gerust een kijkje in de shop en ontdek hoe we ook van jouw auto, onze gedeelde passie kunnen maken.

Hoogwaardige autoverzorging zonder al te veel gedoe: Dat is waar Autopoetsspullen.nl voor staat. Ik ben Jeffrey en een tijdje geleden begon ik met een simpele missie: het leveren van premium autopoetsproducten die je auto niet alleen op de juiste manier beschermen en mooier maken, maar ook precies passen bij je verwachtingen. Want hoewel een grote passie voor (het poetsen van) auto’s natuurlijk nooit verkeerd is, hoeft het mooi houden van je auto zeker niet altijd een lastige en tijdrovende klus te zijn. Ons assortiment is er daarom voor de echte autoliefhebber die er het liefste het hele weekend voor uittrekt, maar ook voor de ‘normale’ automobilist die zijn of haar auto van tijd tot tijd nog nét even iets meer aandacht wil geven. Meguiars Ultimate Wash en Wax 473ml 2

Ruim, maar overzichtelijk

Van luxe autoshampoos en krachtige velgenreinigers, tot polijstmiddelen en sterke autowaxen in allerlei soorten en maten: Je vindt hier van alles wat je nodig hebt om jouw auto te laten stralen als nooit tevoren. Tegelijkertijd vinden wij ook dat het allemaal wel overzichtelijk moet blijven. Urenlang scrollen langs flesjes, sponzen en droogdoeken is af en toe best leuk om te doen, maar uit ervaring weten we dat een te ruim assortiment het maken van een keuze er zeker niet altijd makkelijker op maakt. Door een ruim, maar overzichtelijk aanbod te combineren met eerlijke en uitgebreide productinformatie, vind je hopelijk precies waar je voor kwam, en dat zonder er onnodig lang naar op zoek te zijn.

Bewezen merken, maar met een kritische blik

In onze shop vind je vooral producten van verschillende gewaardeerde merken, zoals onder andere Meguiar’s, Autoglym, Turtle Wax en meer. Merken die zich al jarenlang bewijzen in de markt van autoverzorging. Geen (namaak) producten uit China, maar producten afkomstig van fabrikanten uit onder andere Duitsland, de Verenigde Staten en Engeland (geleverd vanuit ons eigen magazijn in Nederland). Het is belangrijk dat de producten hun werk doen en inmiddels hun naam hebben waargemaakt. Maar hier hoort soms ook een kritische blik bij. Want een merk met alleen maar succesproducten bestaat eigenlijk niet. In plaats van het volledige assortiment van een fabrikant in te kopen, wordt er daarom voorafgaand eerst onderzoek gedaan naar hoe het product bekend staat, of wordt deze bij twijfel uitgetest. Producten die niet voldoen aan de verwachtingen komen niet in de webwinkel terecht, ongeacht het merk. Hierdoor blijft het assortiment overzichtelijk en kunnen wij voor de volle 100% achter de producten staan die wél de shop hebben gehaald.

We helpen jou en je auto graag (schoon) op weg

Bij het wassen en poetsen van je auto komt tegenwoordig meer kijken dan alleen een emmer en een spons. Voor ieder autopoetsprobleem is inmiddels wel een product te vinden. Al die producten kunnen soms voor wel voor de nodige vragen zorgen. Daarom vind je hier niet zomaar een aantal poetsproducten, maar deel ik ook mijn expertise door middel van tips, vergelijkingen en uitgebreide stappenplannen die je helpen om de beste resultaten te bereiken.

Hulp en advies

Dus of je nu bekend staat als een doorgewinterde professional en precies weet waar je naar op zoek bent, of juist graag zou willen weten hoe jij je auto af en toe net even iets meer in het zonnetje zet; Bij Autopoetsspullen.nl vind je een aantal van de beste producten, service en advies. Neem gerust een kijkje in de shop en ontdek hoe we ook van jouw auto, onze gedeelde passie kunnen maken.

En kom je er toch nog niet helemaal uit? Dan stuur je ons gewoon een mailtje op de contactpagina of via info@autopoetsspullen.nl