info@autopoetsspullen.nl

Betalen & bestellen

Bij Autopoetsspullen.nl nemen we de veiligheid en privacy van onze klanten zeer serieus. We begrijpen dat het belangrijk is om online betalingen veilig te kunnen uitvoeren en dat je persoonlijke gegevens beschermd moeten worden. Daarom hebben we verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je veilig en vertrouwd bij ons kunt winkelen.

Beschikbare betaalmethoden

Bij ons betaal je op een eenvoudige en betrouwbare manier. Om aan iedereen een passende manier van betalen aan te bieden, maken wij gebruik van de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontant (België)
  • Giropay (Duitsland)
  • Achteraf betalen met Klarna (€ 1,50 toeslag)
  • Bankoverschrijving

Betalen via een bankoverschrijving

Het is bij ons ook mogelijk om via een bankoverschrijving te betalen. Dit verloopt via onze betaalpartner Mollie. Je ontvangt een betaalkenmerk en je krijgt het bankrekeningnummer van Mollie.nl (dus niet van Autopoetsspullen.nl) te zien. Zodra Mollie jouw betaling ontvangen heeft, koppelen zij deze automatisch aan de juiste order en wordt deze in ons systeem direct verwerkt. Hierna zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk verzenden.

Veilig online betalen

Wanneer je een bestelling plaatst bij ons worden je betalingsgegevens veilig verzonden via een SSL-verbinding naar ons betaalplatform. Dit betekent dat je gegevens versleuteld worden verzonden en niet door derden kunnen worden onderschept. Zo kun je met een gerust hart online betalingen uitvoeren. Betaling worden uitgevoerd door onze payment service provider Mollie.

Privacy gewaarborgd

We gebruiken je persoonlijke gegevens uitsluitend voor een efficiënte afhandeling van je bestelling. Je gegevens worden niet gedeeld met derden en worden alleen gebruikt voor het verwerken van je bestelling en het versturen van eventuele updates over je bestelling. Je kunt er dus op vertrouwen dat je privacy bij ons gewaarborgd is.

Kortingscodes en cadeaubonnen

Als je een kortingscode of cadeaubon hebt, kun je deze eenvoudig gebruiken tijdens het afrekenproces. Voer de code in het daarvoor bestemde veld in en controleer of de korting correct wordt toegepast voordat je de betaling voltooit. Zo kun je profiteren van extra korting op je bestelling.

Beveiliging en fraudepreventie

Om de veiligheid van transacties te waarborgen, kunnen we aanvullende verificatie vereisen voor bepaalde betalingen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we je om extra informatie vragen voordat we je bestelling kunnen verwerken. Daarnaast behouden we ons het recht voor om bestellingen te annuleren en passende maatregelen te nemen als we vermoeden dat een betaling frauduleus is.