info@autopoetsspullen.nl

Retourneren

Heb je je bedacht? Dan is het mogelijk je om bestelling te retourneren. Neem in dat geval even contact met ons op via info@autopoetsspullen.nl en dan helpen we je verder op weg. Binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst mag je een bestelling zonder enige verklaring aan ons terugzenden. Je krijgt vervolgens nog eens 14 dagen om het artikel daadwerkelijk te retourneren. Wij zorgen ervoor dat het complete aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten (van de heenzending), aan je wordt terugbetaald. De kosten voor het terugzenden van de bestelling zijn wel voor eigen rekening.

Retourneer je slechts een deel van je bestelling? Dan worden de verzendkosten van de heenzending niet vergoed. Ook zijn de kosten voor het terugzenden van het artikel van jouw adres naar onze online winkel voor eigen rekening. Mocht je van deze service gebruik willen maken, neem dan gerust contact met ons op. We verzekeren dat, na ontvangst van het product in onberispelijke staat en in de originele verpakking, het gehele bedrag binnen twee weken op jouw rekening zal worden teruggestort.

Heb je een klacht?

Neem dan altijd contact met ons op, zodat we zo mogelijk je klacht samen kunnen oplossen. Bij eventuele retourzending van producten in geval van een klacht of gebrek (na overleg), vergoeden wij uiteraard de verzendkosten.

Uitzonderingen

Geopende verpakkingen van verbruiksartikelen kunnen wij helaas niet als retour accepteren. Ook beschadigde producten (niet door ons toedoen) kunnen niet retour worden gestuurd.

Retouradres

  • Autopoetsspullen.nl
  • Hoeksehof 38
  • 2661KT Bergschenhoek
  • info@autopoetsspullen.nl
  • KVK 75718006